• 06
  • 05
  • 04-44

NUK MUND TË GJENI MË TË MIRË! BLEJENI!

Rreth Nesh

Ndërmarrja Ndërtimore Prodhuese “HOXHA” është e themeluar ne mars te vitit 2000 si biznes individual me pronar z.Bajram Hoxha,dhe si veprimtari kryesore ka ndërtimtarin e lartë dhe të ulët.


Lexo me shume

  • Video Reklama
    Video Prezantuese